Open menu

Поздравителен адрес от областния управител на област Кюстендил Виктор Янев по повод Коледните празници и Новата 2018 година

Уважаеми съграждани от област Кюстендил,

         Изпращаме още една календарна година, изпълнена с предизвикателства. За едни годината е била по-благодатна, а за други не толкова. Но Коледните и Новогодишните празници са тъкмо онзи момент, в който правим ясна равносметка за това, как и с кого сме споделили премеждията и радостите си и какво наистина ни е донесло необходимото удовлетворение. Те са светли празници, на които всеки сам на себе си дава честно обещание за една по-добра и по-благословена нова година!    

         Нека се обърнем и към близките си с благодарност и с молба за прошка и да си пожелаем щедра година, пълна с обич и доброжелатество! Нека чудото на Рождество Христово ни направи по-добри и милосърдни, да донесе здраве и повече радост в домовете ни! Да отворим сърцата си с подкрепа, състрадание и разбирателство към всички, защото само така можем да бъдем силно и будно общество!

         Искрено се надявам, че новата 2018 година ще разкрие повече възможности за развитие и ще бъде успешно начало за едно по-добро бъдеще, благополучие  и просперитет на област Кюстендил!

         Честито Рождество Христово и Успешна Нова 2018 година!

         С уважение,

Виктор Янев, областен управител на област Кюстендил

22.12.2017 година

5271709

Печат