Open menu

Поздравителен адрес от Областния управител на Кюстендил

Уважаеми учители,

Уважаеми ученици и родители,

С голяма радост и искрено вълнение Ви поздравявам по повод първия учебен ден!

Обръщам се първо към учителите, защото мисията Ви на просветители е най-отговорна и изпълнена с предизвикателства. Пожелавам Ви здраве, удовлетворение в работата, сили и вдъхновение, за да учите и изграждате като личности подрастващите, предавайки им своите знания и умения в тези трудни, безпрецедентни времена на криза. Искам да знаете, че, като Ваш бивш колега, в мое лице винаги ще срещата подкрепа и разбиране!

Драги ученици, учете нещо ново всеки ден – това е най-добрата и смислена инвестиция в себе си. Бъдете отворени със своите умове и сърца за новите знания, идеи и хоризонти. Светът се променя ежедневно, затова не губете нито за миг темпото на промяната, но правете всичко по силите си да бъдете и нейният двигател! Продължавайте да се отнасяте с безкрайно уважение и благодарност към Вашите учители!

Скъпи родители, както досега, бъдете подкрепящи и насърчаващи децата си! Световната пандемия и обучението вкъщи изправиха всички пред огромно предизвикателство, но Вие показахте, че с търпение, внимание и разбиране може да бъде преодоляна всяка една трудност.

Нека новата учебна година бъде успешна и ползотворна за всички Вас!

Честит празник и на добър час!

С уважение,

ВИКТОР ЯНЕВ,
Областен управител на Кюстендил

Печат