Open menu

В Международния ден на младежта областният управител Виктор Янев отправи поздравителен адрес до всички младежи от област Кюстендил

В поздравителния адрес на областния управител към младежите се казва:

"Скъпи младежи от област Кюстендил,

Днес е Международният ден на младежта, обявен от ООН през 1999 година и честван за първи път в България през 2007 година.

С различни събитития в страната се посреща празникът, който е още един повод да изявите своите интереси, да погледнете заедно в бъдещето и да отправите заявка към обществото, затова че изворът на енергията, която е способна да подтиква към положителни промени е именно младостта.

И за миг не се колебайте дръзко да следвате мечтите си, защото те са правилният път, който ще ви отведе до благополучието, успехът и удовлетворението!

Търсете и познавайте героичната история на Родината и защитавайте българските интереси по целия Свят! Пътувайте! Почерпете от всяко нещо нови идеи, свежи преживявания и мъдрост.

Нека здравето, ентусиазмът и жаждата за покоряване на нови върхове ви следват винаги!

Изказвам своята благодарност към всички онези млади хора, които проявяват гражданска позиция и отношение към социалните проблеми в обществото ни! Защото именно ключът към успехът на добрата работа е в сътрудничеството и диалога.

Честит празник младежи!"

Печат